ÚJ CHAMPAGNE MÁRKA A LÁTHATÁRON
2024. január 12. írta: CHAMPAGNEGIRL

ÚJ CHAMPAGNE MÁRKA A LÁTHATÁRON

 Champagne

Princesse de Clèves

newchampagne.png

Nemrég beszámoltam egy blogbejegyzésben  »» itt ««  arról, milyen új champagneházat véltem felfedezni párizsi utazásom alkalmával.

Jó híreim vannak a pezsgő rajongók számárá, ugyanis elérhetőek ennek a csodálatos champagne háznak a pezsgői. A honlapon bővebben olvashatunk a márkáról , többek között arról is hogy fontosnak tartja ezeknek a borászati értékeknek a megőrzését és figyelembe veszi a környezetvédelmet, hogy még exkluzívabb élményt nyújthasson a kóstoló számára.  

champagnebirtok.png

ko_rnyezetvedelemboraszat.png

 A márkáról :

 

Az inspiráció : 

A francia irodalom szerelmesei,  Madame de Lafayette leghíresebb hősnőjével  ihletet merítettünk belőle .

Az elemző regények közül az első kétségtelenül úgy tűnt számunkra, hogy tökéletesen megtestesíti új Házunk szellemét: a szenvedélytől az udvar ragyogásáig, beleértve a szabadságot, a szeretetet és a vitézséget. 

princessedecleveschampagne.png

A Maison de Champagne Princesse de Clèves, hasonlóan ehhez a regényhez, amely egy egész korszakot visszhangzik, a francia életművészetről kíván tanúságot tenni, ötvözi az ősi know-how-t és a modernitást. 

A Princesse de Clèves lényegét tekintve az exkluzivitás szinonimája, és ez ritkasága révén, az összes évjárat számozott. A legjobb parcellák, a legszebb szőlők kiválasztásában, a házasítás kidolgozásában egyedülálló know-how-ra hivatkoznak, egy olyan keverék, amely egyedülálló és nem reprodukálható több kád között, ellentétben a pezsgők túlnyomó többségével, lehetővé teszi ennek létrehozását. Kiváló pezsgő, egyedi keverékekkel és reprodukció nélkül. 

Mindezek miatt márkánkat a kiválóság állandó keresése jellemzi.

princessedecleves.png

Ha felkeltette az érdeklődésed a márka, talán meg is kóstolnád a champagne-t midenképp látogass el az oldalukra, hiszen te is beszerezheted náluk. 

https://champagneprincessedecleves.com/

süti beállítások módosítása