A rossz csomagolás keserű élménye
2024. február 15. írta: CHAMPAGNEGIRL

A rossz csomagolás keserű élménye

Külföldi megrendelés

Összetört pezsgőspohárszett

 

sze_tto_rtdomperignon.JPG

Az online vásárlás ma már szinte mindennapi tevékenységünkké vált, és rengeteg különleges terméket találhatunk, amelyeket külföldről rendelhetünk meg. Azonban sokan találkoztunk már a csomagolási problémákkal, amelyek miatt az áhított termék sérülve érkezik meg. Egy friss példa erre egy Dom Pérignon pezsgőspohárszett, amely sajnos összetörve érkezett. Ezen keresztül megosztom veletek ezt a kellemetlen élményt, és bemutatom, miért érdemes hazai webshopokat választani, például a Champagne Clubot, ahol a profi csomagolás garantálja a sértetlen áru megérkezését.

Az előző hónapban egy különleges Dom Pérignon pezsgőspohárszettet rendeltem egy külföldi webshopból, alig várva, hogy ezt a különleges alkalmat egy magas minőségű pezsgőhöz méltó pohárszettel ünnepelhessem meg. Azonban amikor végre megérkezett a csomag, a csalódás hatalmas volt. A pohárszett összetörve, az üvegmaradványok szerteszét szórva – ez volt a kép a kinyitott dobozból. A csomagolás nem bizonyult elég erősnek ahhoz, hogy megóvja az értékes tartalmat.

to_rto_ttpoha_rszett.JPG

Az élmény számomra meglehetősen keserű volt, de rámutatott egy fontos tényezőre: a megfelelő csomagolás nélkül a külföldi rendeléseknél fennáll a kockázat, hogy a termék sérült állapotban érkezik meg. Az összetört Dom Pérignon pohárszett sajnos egy átlagos tapasztalat a nem megfelelő csomagolás esetén. A szerencsésebb esetekben is elvesztheted a termék integritását, sőt, a bizalmaidat is.

A profi megoldás: Champagne Club

 

A külföldi csalódások után döntöttem úgy, hogy a további pezsgőtartozékokat magyarországi webshopból fogom rendelni. Ekkor találtam rá a Champagne Clubra, ahol nem csak a széles választék, hanem a profi csomagolás is biztosítja, hogy a termékek sértetlenül érkezzenek meg. Itt a csomagolási folyamatot szakértők végzik, és az értékesített termékek állapotának megőrzése érdekében kiemelkedően erős dobozokkal és védőanyagokkal gondoskodnak arról, hogy a pezsgőélmény ne maradjon el a sérült poharak miatt

süti beállítások módosítása