A KRUG CHAMPAGNE HÁZ
2024. április 12. írta: CHAMPAGNEGIRL

A KRUG CHAMPAGNE HÁZ

Az Élvezet Nonkonformistái

978b035605b3bf17192c0130d91c1d7b.jpg

Az 1843-ban Reimsben alapított Krug Champagne Ház egy olyan történet, ami tele van szenvedéllyel, megalkuvást nem tűrő filozófiával és egy egyedülálló látással. Joseph Krug, a ház alapítója, nem csupán egy pezsgőkészítő mesterművész volt; ő egy nonkonformista látnok, aki megértette, hogy a Champagne igazi lényege maga az élvezet.

Az álma az volt, hogy minden évben a lehető legjobb pezsgőt készítse el, függetlenül az éghajlat éves változásaitól. Nem elégedett meg a megszokottal, és túllépett minden korábban ismert határon. Joseph Krug nem csak egy újabb pezsgőt hozott létre, hanem egy egész filozófiát épített fel köréjük. A Krug Ház alapítója a szőlőskertek karakterére való odafigyeléssel, az egyes parcellák és a belőlük készült borok egyediségének tiszteletben tartásával, valamint a sok különböző évjáratból származó tartalékborok kiterjedt könyvtárának létrehozásával teremtette meg az igazi Krug-stílust.

krug_konyv.png

A Krug család hat generációja örökölte ezt az álmot, tovább gazdagítva az alapító látásmódját és tudását. Ma, Olivier Krug, a hatodik generáció képviselője, továbbra is hű a családi hagyományokhoz és elkötelezett a minőség és az innováció mellett.

A Krug Ház filozófiája szerint minden pezsgő ugyanolyan magas színvonalú, és mindegyik a természet más-más kifejeződése. Joseph Krug nem hitt a pezsgők közötti hierarchiában, és ma sem. Az árképzést egyedül a ritkaság határozza meg, ami azt jelenti, hogy minden Krug pezsgő hordozza magában az alapító álmát és a család szenvedélyét, függetlenül attól, hogy melyiket választod.

d274ebaab0dd0303c065bcb12f1b367c.jpg

A Krug Champagne Ház története nem csupán egy pezsgőgyártó cég története; ez egy olyan saga, ami az élvezetről, a szenvedélyről és a kitartásról szól. Ahogy egy újabb palackot bontasz fel, mintha egy új fejezetet nyitnál ebben a különleges és inspiráló történetben. Legyen ez a pezsgővel teli utazás mindig megkapó és felejthetetlen!

73ba5bab3dc7ae9e327f95c6d466fdbd.jpg

süti beállítások módosítása