A Veuve Clicquot ikonikus darabjai újra elérhetőek
2023. április 03. írta: The Cigarmonkeys

A Veuve Clicquot ikonikus darabjai újra elérhetőek

A Veuve Clicquot a ház 250. éves jubileuma alkalmából 2022-ben újra kiadta ikonikus champagne kiegészítőit

veuve_clicquot_icons.JPG

A Veuve Clicquot a ház 250. éves jubileuma alkalmából 2022-ben újra kiadta ikonikus champagne kiegészítőit.

veuve_clicquot_hutoszekreny.jpg

A Clicquot hűtőszekrény

A Clicquot hűtőszekrény megtestesíti Veuve Clicquot kreatív szellemét és azt a képességet, hogy a mindennapi tárgyakat a kontextusukból kiragadja. A SMEG-gel való együttműködés, amelyet az 1950-es évek hűtőszekrényei ihlettek, az ikonikus sárga színbe öltözött, és most már műanyagmentes.

veuve_clicquot_ice_box.jpg

A Clicquot Ice Box

A Veuve Clicquot innovációját és a „dobozon kívüli gondolkodás” képességét megtestesítő Clicquot Ice Box virágként nyílik, és egy egyszerű dobozból jégvödörré alakul át.

Belső, vízálló rétege 70%-ban újrahasznosított anyagokból áll, és akár 10-szer újrafelhasználható. Ettől nemcsak gyönyörű tárgy, hanem a legfenntarthatóbb változatunk is… csak adj hozzá jeget, és élvezd a meglepetést!

veuve_clicquot_jegkabat.jpg

A Clicquot jégkabát

 

A 2004-ben bemutatott „Jégkabát” a dizájninnováció és a haute couture közötti tökéletes egyensúlyt testesítette meg.

Funkcionális és divatos tasak pezsgőjének hűtésére, hogy garantálja a tökéletes pezsgőkóstolás élményét, bárhol és bármikor!

veuve_clicquot_nyil.jpg

 Clicquot nyíl

A Veuve Clicquot Arrow 2016-os bevezetésekor azonnali klasszikus volt, a klasszikus útjelző táblák újraértelmezése, amely kedvenc úticélja felé mutat.

Az ónlemezből (az egyik leginkább újrahasznosítható anyagból) készült Clicquot Arrow új verziója kivehető ékkel rendelkezik, így személyre szabott emlékdobozként újrahasznosítható.

 

süti beállítások módosítása