Veuve Clicquot és a levelezés
2023. június 24. írta: The Cigarmonkeys

Veuve Clicquot és a levelezés

A Veuve Clicquot az egyetlen nagy pezsgőház, amely megőrizte alapítójának összes levelezését

2008-ban a milánói bútorkiállításon mutatta be az 5.5 dizájnstúdió első projektjét a Veuve Clicquot-tal: a „pezsgőpincének” nevezett kóstolóhelyet.

Az első projekt sikere egy hosszú távú együttműködés kezdetét jelentette. a stúdió programjainak fejlesztésével és tervezési problémák megoldásával támogatja a márkát, a csomagolás vizuális megjelenítésétől a bonyolult étkezési-szolgáltatási kiegészítőkig és marketinganyagok készítéséig. 2014-ben a páros bemutatta legújabb alkotássorozatát a „mail kollekciót”.

ez_a_pezsgohordozo_taska_a_veuve_clicquot_2014-es_dizajn_dijas_mail_collection_egyik_darabja.jpg

Veuve Clicquot Mail Collection 2014

2014-ben az 5•5 és Veuve Clicquot létrehozta a Clicquot Mail programot, amely Madame Clicquot levelezésének jelentőségét közvetíti pezsgőháza fejlesztésében. Madame Clicquot íróasztala mögül Reimsben, a pezsgőkereskedelem fővárosában, merészen irányította birodalmát tollvonásaival.

Leveleket használt, hogy utasításokat adjon beszállítóinak és ügynökeinek, és kielégítse ügyfelei igényeit, akik közül néhányan a világ felén voltak éppen.

A Veuve Clicquot az egyetlen nagy pezsgőház, amely megőrizte alapítójának összes levelezését.

A Clicquot Mail 2014-ben ezzel a meglepő termékcsalád bemutatásával ünneplte ezt a történelmet: az Enveloppe tokot, a Clicquot Clutch-ot és a Clicquot Expresst.

ez_a_pezsgohordozo_taska_a_veuve_clicquot_2014-es_dizajn_dijas_mail_collection_egyik_darabja.jpg

veuve_clicquot_mail_collection_champagne_ajandektargyak_barkellekek_gyujtemenyek_champagneclub_3.jpg

veuve_clicquot_mail_collection_champagne_ajandektargyak_barkellekek_gyujtemenyek_champagneclub_2.jpg

Klasszikus borítékra emlékeztető kézitáska, barna szélekkel és csuklópánttal. A brut palack kiemelt kontúrjai arra késztetik az embereket, hogy nyissák ki a kézitáskát, felfedve egy izoterm fészket, amely akár egy órán keresztül is képes hidegen tartani a belső teret.veuve_clicquot_mail_collection_champagne_ajandektargyak_barkellekek_gyujtemenyek_champagneclub_1.jpg

A „clicquot express”-et egy küldésre kész dobozként jellemzik, amely képes ellenállni a nemzetközi posta megterhelésének. A biztonságos kartondobozt egyedileg készítik, hogy biztosan megvédjen egy 75 cl-es palack Veuve Clicquot-ot. A csomagoló doboz globálisan szabványos méretű, hivatalos Clicquot logóval díszítve, lényegében csak meg kell címezni és már postára is adható.

veuve_clicquot_mail_collection_champagne_ajandektargyak_barkellekek_gyujtemenyek_champagneclub_4.jpg

veuve_clicquot_mail_collection_champagne_ajandektargyak_barkellekek_gyujtemenyek_champagneclub_5.jpg

veuve_clicquot_mail_collection_champagne_ajandektargyak_barkellekek_gyujtemenyek_champagneclub_6.jpg

Hivatalos céges díszdoboz a „Clicquot boríték” egy összehajtható kartondoboz a cég jellegzetes sárga árnyalatában. A külsejét egy boríték grafikája díszíti, és a márka szabványainak megfelelő összes jellemzőt magán viseli egészen a bélyeg részleteiig, amely a Veuve Clicquot Ponsardin horgonyt idézi.

veuve_clicquot_mail_collection_champagne_ajandektargyak_barkellekek_gyujtemenyek_champagneclub_7.jpg

veuve_clicquot_mail_collection_champagne_ajandektargyak_barkellekek_gyujtemenyek_champagneclub_8.jpg

veuve_clicquot_mail_collection_champagne_ajandektargyak_barkellekek_gyujtemenyek_champagneclub_9.jpg

 

süti beállítások módosítása