Művészet a Perrier-Jouët kreatív világában
2024. április 09. írta: CHAMPAGNEGIRL

Művészet a Perrier-Jouët kreatív világában

perier_jouet_house_bar.jpg

A Perrier-Jouët pezsgőház egy olyan legendás intézmény, amely nem csupán a kiváló minőségű pezsgőiről ismert, hanem arról is, hogy művészekkel együttműködve új élményeket és inspirációt hoz létre. A Maison Perrier-Jouët mindig is fontosnak tartotta a kreativitást és a művészetet, és rendszeresen együttműködik olyan tehetségekkel, akik megosztják ezt a szenvedélyt és azonosulnak a márka értékeivel.

spring_champagne.jpg

Emile Gallétól a Mischer'Traxlerig: A Művészek Kollaborációja

Az Emile Gallé által tervezett ikonikus anemóna motívummal díszített palackoktól kezdve a legfrissebb alkotásokig, a Perrier-Jouët folyamatosan nyitott a művészi kifejezés különböző formáinak. A legújabb generációk kreatívjai, mint például a mischer'traxler tervezőpáros, Bethan Laura Wood és Fernando Laposse, egyedi perspektívával és ihlettel kölcsönöznek új értelmet a pezsgőház számára.

perrier_jouet_artist_muveszet_bezsgo.jpg perrier_jouet_artist.jpg

Mischer'Traxler: A Természet Művészei

A mischer'traxler osztrák tervezőpáros évtizedek óta kifejezetten a természet inspirálta munkákat alkot. A Maison Perrier-Jouët-vel való együttműködésükből született installációik, mint az Ephemera és a Curiosity Cloud, az ember és a természet kapcsolatára reflektálnak, és rámutatnak az emberi tevékenységek biológiai sokféleségre gyakorolt hatására.

perrier_jouet_atrist_woman.jpg

Bethan Laura Wood: Az Ökológiai Tudatosság Mestere

Bethan Laura Wood, a brit tervező, szabad kezet kapott a Maison Perrier-Jouët Ecobox pezsgődobozának tervezésére. Az ökológiai tudatosság és a kiváló design találkozásából született Ez a limitált kiadású Ecobox igazi különlegesség, amely hű marad a pezsgőház alapító filozófiájához és a természettel való szimbiózishoz.

fernando_perrier_jouet.png fernando_perrier_jouet_champagne.png

Fernando Laposse: A Természet Hangszerese

Fernando Laposse művész és formatervező a természethez való mély ragaszkodását fejezi ki alkotásaiban. Az együttműködése a Maison Perrier-Jouët-vel arra összpontosít, hogy az emberi tevékenység és a természet harmóniáját megőrizze és ünnepelje meg. Az általa létrehozott installációk és művek a biodiverzitás fontosságára hívják fel a figyelmet, miközben az ökológiai szemléletű pezsgőház iránti elkötelezettséget tükrözik.

garance_perrier_jouet_chmagne_artist.jpg perrier_jouet_artist_woman.png

Garance Vallée: Az Egyetemes Szimbiózis Képviselete

Garance Vallée művész és építész a természet és az ember kapcsolatát vizsgálja munkáiban. Az ő egyedi látásmódján keresztül az ökológiai tudatosság és az emberi jelenlét összefonódik, miközben megmutatja, hogy milyen fontos a szimbiózis és a környezetvédelem.

viviane_perrier_jouet.png viviane.png

Viviane Sassen - Fotós

A holland művésznő, Viviane Sassen, divatfotózási stílusa egyedülálló megközelítést képvisel, mely saját kreatív kollázsok alapján épít kompozíciókat. A művészeti alkotásokban természetes és mesterséges elemek ötvöződnek, létrehozva egyedi és elgondolkodtató képi világot.

A Maison Perrier-Jouët és Viviane Sassen közötti együttműködés egy olyan kreatív szinergiát teremtett, amely a közös értékekre és a természet szeretetére épül. A ház bízott benne, hogy Viviane Sassen az új reklámkampány filmjének és vizuális anyagának kreatív irányítását vállalja. Az általa vezetett Fill Your World with Wonder (Töltsd meg a világodat csodával) alkotásban a művész a Maison Perrier-Jouët két alappillérét, a művészetet és a természetet, ötvözi. A munka olyan képet fest a természetről, ami egyszerre költői és vibráló, és az emberi jelenlétet helyezi a középpontba.

viviane.png

Forrás : https://www.perrier-jouet.com/en-ww/artistic-collaborations

süti beállítások módosítása