Piper & Gaultier francia Can Can pezsgő premier Cannes-ban
2024. március 22. írta: CHAMPAGNEGIRL

Piper & Gaultier francia Can Can pezsgő premier Cannes-ban

Cannes-i Pezsgővarázs:

Jean Paul Gaultier és a Piper Champagne Can Can Premier

cannes_champagne.jpg

A cannes-i vörös szőnyegen pompázatos esemény zajlott, ahol a Piper Heidsieck Champagne by Jean Paul Gaultier legújabb kiadását csillogtatták meg. Ez az esemény már önmagában is a színházi világba illő látványosság volt, ahol a pezsgő és a Can Can tánc magával ragadó elegye talált egymásra.

gaultier_cancan_dancers.jpg gauliter-costumes-cannes-e1305889799444.jpg

 

A Piper Heidsieck pezsgő már évtizedek óta hivatalos itala a cannes-i filmfesztiválnak, és minden évben a sztárokat a híres Piper vörös kanapén fotózzák, egy emlékezetes együttműködés jegyében. Az idei bemutatón a Montmartre hangulata elevenedett meg, miközben a vörös tapis rouge-on táncos lábak kavarogtak, és a pezsgő palackok fölé magasan rúgott lábak emelkedtek.

can_can.jpg

Jean Paul Gaultier stílusa és kreativitása áthatotta az eseményt, ahol az igazi táncoslányok és a pezsgő összhangja volt a főszerep. Az új palack dizájn finoman utal a Can Can szellemére, és Gaultier egyedi stílusa minden részletben tetten érhető volt. A vörös bankettasztal fekete halhálóval volt borítva, mely tökéletes háttérként szolgált a pezsgő hangulatának kiemeléséhez.

piper-heidsieck_par_jean-paul-gaultier_bouteille_black.jpg

Az esemény fényében Jean Paul Gaultier még Pedro Almodóvar filmrendezővel is visszatért a vörös szőnyegre, ami csak tovább fokozta az este varázsát. Rossy de Palma és más hírességek pedig újra megidézték a Piper Can Can poupé világát, ami teljesen átszőtte az est hangulatát.

gautier_champagme.jpg

premiere_a_cannes.jpg

Ez az est az elegancia és a szórakozás tökéletes egyensúlyát hozta el, és a Piper Champagne Can Can-t egészen az éjfél utáni órákig ünneplőkön és megannyi sztáron átívelve ünnepelte Cannes-ban.

piper-heidsieck_par_jean-paul-gaultier_bouteille_et_verre_black_uveg.jpg

süti beállítások módosítása