A Fantom visszatér - Spectre (2015)
2023. április 08. írta: The Cigarmonkeys

A Fantom visszatér - Spectre (2015)

A Bollinger egy limitált kiadású üveggel és kristályhűtővel ünneplte a filmet

spectre_a_fantom_visszater.jpg

A 2015-ös James Bond-film megjelenésének megünneplésére a Champagne Bollinger bemutatta a Bollinger  SPECTRE Limited Edition palackot és egy nagyon limitált SPECTRE kristálykészletet Bollinger RD 1988 Magnummal. A Fantom visszatér (SPECTRE) című filmben az exkluzív presztízscuvée-t, a Bollinger RD 2002-t láthatjuk.

Bollinger SPECTRE Limited Edition Bottle
A limitált kiadás egy egyedi Bollinger cuvée-t tartalmaz a 2009-es évjáratból, amelyet kizárólag a Champagne Bollinger és James Bond folyamatos együttműködésének megünneplésére adtak ki. 

Bollinger 007 limitált kiadású cuvee 2009

Bollinger SPECTRE 007 Limited Edition

Az üveget egy karcsú Carré Basset által tervezett fekete hűtődobozba csomagolják, dombornyomott ezüst Bollingerrel és 007 márkajelzéssel. A külsejét úgy tervezték, hogy utánozza a 007-es Walther PPK pisztoly markolatának textúráját, míg a szigetelt belső tér a hűtőből való kivételt követően akár két órán keresztül is hűtve tartja a palackot.

Bollinger 007 limitált kiadású cuvee 2009

Bollinger SPECTER 007 Limited Edition

A SPECTER Limited Edition megjelenése az EON Productions, a Bond-franchise gyártói és a House of Bollinger közötti hosszú távú partnerség folytatását jelzi.

Bollinger champagne millesime 2009 James Bond

A SPECTRE a 14. Bond-film, amelyben Bollinger James Bond pezsgőjeként szerepel, és az igényes titkosügynök ezúttal a Bollinger RD 2002 exkluzív presztízscuvée mellett döntött.

Bollinger SPECTRE Limited Edition Crystal Cooler

A hűtő dobozon kívül a Bollinger egy limitált szériás SPECTRE kristály pezsgőhűtőt is készített, amely elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne egy Bollinger Magnum üveg. 

Egy igazi gyűjtői darab, ez az egyedülálló pezsgős vödör amelyből összesen csak 307 darab készült. Ára első körben 6000 euró volt.

bollinger kristály limitált kiadású spectre

Bollinger SPECTER 007 Limited Edition kristályhűtő

kísértetA Bollinger RD 1988 Magnum palackja a nagyméretű Crystal Saint Louis hűtőben áll. A kristály alján finoman látható a 007 fegyvercső logó, míg a tetején az új  SPECTRE logó látható.

Méretek: 28 cm széles x 60 cm magas

Súly: 14 kg

„Ehhez a kivételes alkotáshoz a Champagne Bollinger egy olyan partnert választott, aki ugyanazokat az értékeket és a kiválóság iránti igényeket osztja, a Crystal Saint Louis-t” – mondja Jérôme Philipon, a Champagne Bollinger elnöke.

fegyvercső bollinger

007 puskacső logó a hűtő alján

Bollinger 007 kristály

A hűtő 60 cm  (23,5")  magas

Az 1586-ban Lotaringiában alapított Crystal Saint Louis 1781-ben a kontinentális Európa első üveggyára lett. A ma a Hermès csoporthoz tartozó Saint-Louis egyedülálló know-how-t őrzött meg.

Bollinger 1988-as kristálytok kísértete

Bollinger RD 1988

Eric Berthès tervező volt az, aki megtervezte és megalkotta a Bollinger kristálykészletet, egy igazi klasszikus, a Bollinger RD 1988 -számára.

 

süti beállítások módosítása