A budapesti Effervescence-estnek a megújult Operaház adott otthont - Moët & Chandon / Hirling Bálint
A Moët & Chandon évszázadok óta az ehhez hasonlóan felejthetetlen esték mestere. Először Európa királyi udvaraiban megrendezett bálok állandó és kihagyhatatlan szereplője lett, majd az 1900-as évek elejétől kezdve a Fehér Házban és a brit királyi család eseményein is felszolgálták a ház pezsgőit. A Moët & Chandon-estélyek közös jellemzője, hogy nem szűkölködnek wow-faktorban: a budapesti Effervescence-en a színpadon elköltött négyfogásos vacsora fogásaihoz a champagne-ház négy tételét töltötték a poharakba: az előételhez a már említett Moët Brut Impérialt, a második, halas fogáshoz Közép-Európában először bemutatva Moët & Chandon Grand Vintage 2015-öt, a harmadik, kacsás fogáshoz Moët & Chandon Grand Vintage Rosé 2015-öt, a desszerthez pedig Moët & Chandon Nectar Impérialt.
Felméry Lili balettművész champagne-t tölt a pohárpiramisra - Moët & Chandon / Mudra László
Ürge-Vorsatz Diána klímakutató és Szegedi Nóra, a Moët Hennessy közép-európai brand managere - Moët & Chandon / Hirling Bálint